Over Young Plants Holland

Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het produceren van gewortelde stek voor de boomkwekerij sector. Wij leveren dan ook aan een grote trouwe klantenkring in binnen- en buitenland. Door ons eigen ontwikkelde  productieproces leveren wij kwaliteit en verkopen wij dan ook enkel onze eigen geproduceerde stek. Dit alles om de kwaliteit te waarborgen. Kortom wij zijn hét betrouwbare adres voor uw gewortelde stek.

Kwaliteit

Young Plants Holland beschikt over 2,5 hectare kas en 2 hectare eigen moederplanten voor de stekproductie. Deze moederplanten zijn in antiworteldoek geplant, zodat deze goed onkruidvrij gehouden kunnen worden. De moederplanten worden tijdig opnieuw aangeplant. Hierdoor is de soortechtheid en kwaliteit gewaarborgd.

      

Productieproces

In ons productieproces maken wij gebruik van een vriescel waar we de bladverliezende heesters zoals Spiraea en Potentilla overwinteren. Vanuit de vriescel worden de gewortelde stekken zonder blad geleverd. Doordat deze stek gewend is aan het koude klimaat, is deze beter bestand tegen nachtvorst, schrale wind en felle zon. Hierdoor groeit de stek uit de vriescel zeer krachtig weg en geeft u voorsprong in groei. Daarnaast hebben wij een buiten trayveld waar wij onze blad houdende stekken kunnen afharden zodat deze bij levering geacclimatiseerd zijn.

Voor de productie van de siergrassen gebruiken wij altijd landplanten. Onze eigen gewortelde siergrassen stek wordt in Nederland op contract uitgeplant. Als deze stekken gegroeid zijn tot volwaardige planten worden deze terug geleverd. Deze landplanten gebruiken wij om stek van te scheuren. Hierdoor behouden we onze eigen planten, zodat de kwaliteit en soortechtheid gegarandeerd is.

      

Betrouwbaar

Wij leveren aan een grote trouwe (inter)nationale Klantenkring. Betrouwbaarheid is bij ons van groot belang, omdat wij met u als klant een langdurige zakelijke relatie willen opbouwen en behouden. Onze gewortelde stek wordt geproduceerd door een team dat met zorg werkt, waardoor wij voor een betrouwbare levering kunnen zorgen en onze afspraken nakomen. Betrouwbaarheid is het sleutelwoord.

Innovatie

Innovatie staat bij ons voor het continue verbeteren van zowel onze producten als bedrijfsprocessen. Het ontwikkelen en realiseren van klant specifieke oplossingen is hierbij een belangrijke factor. Zodat onze klanten altijd een product en service van hoogwaardige kwaliteit ontvangen.

Een compleet assortiment

Young Plants Holland heeft een uiterst compleet assortiment aan heesters en siergrassen. Benieuwd naar ons complete assortiment?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om ons bedrijf te bezoeken

+31(0)411643094 info@youngplantsholland.com
Kwaliteit

Door ons eigen ontwikkelde productieproces leveren wij kwaliteit. Wij verkopen enkel onze eigen geproduceerde stek.

Betrouwbaar

Wij leveren aan een (inter)nationale Klantenkring. En streven naar langdurige zakelijke relaties. Betrouwbaarheid is het sleutelwoord.

Assortiment

Ons ruime assortiment gewortelde stekken van heesters en siergrassen bestaat uit meer dan 300 soorten.

Innovatie

Wij zijn continue bezig om onze producten en bedrijfsprocessen te verbeteren. Dit resulteert in klant specifieke oplossingen.